Passa al contingut principal

EDUCACIÓ INFANTIL: PROPOSTA MÚSICA. LA RATETA PRESUMIDA CANÇÓ I AUDICIÓ

Hola!

Aquesta setmana us porto una proposta dividida en dues. Està relacionada amb el conte de la Rateta presumida.

Primer de tot us deixo un vídeo amb la cançó i les il·lustracions del conte per tal que pogueu fer memòria o per conèixer el conte si no el coneixeu. A veure si us agrada i us apreneu la cançó, si us ve de gust.

L'altra part de la proposta consisteix en fer una manualitat per seguir l'audició "Qui té raó?" de
Kabalevsky.

Farem la rateta presumida i el gat amb rotllos de paper de WC. També ho podeu fer dibuixant o amb qualsevol altra cosa que us vingui de gust, ja que el que volem aconseguir és fer unes titelles.


Ara us deixo el vídeo on us acabo d'explicar la proposta i on podreu veure com han quedat les meves titelles.

Recordeu que quan fem una audició... hem de tenir les orelles d'elefant ja que així ho podrem escoltar tot més atentament i millor.


Espero que us agradi la proposta.

Em podeu enviar les vostres fotos i vídeos al meu correu: cristinatorres@escolaparcdelaigua.cat


Una abraçada! Us trobo molt a faltar!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES CICLE INICIAL

Els nens i les nenes de Cicle Inicial hem anat a la casa de colònies de Tamarit. Hem fet activitats relacionades amb el món pirata i hem gaudit de la platja. Ens ho estem passant genial! A continuació teniu un recull de fotos ben boniques.

CLASSE DE LES TORTUGUES

A LA CLASSE DE LES TORTUGUES, EL DIVENDRES 20 DE GENER, VA COMENÇAR PLE DE SORPRESES. LA PRIMERA VA SER LA VISITA DE LA COCÓ, LA TORTUGA DE LA MARIA. TOT I QUE FEIA DIES QUE ESTAVA AMAGADA DINS LA CLOSCA, VA ESTAR LA MAR D’EIXERIDA DURANT TOT EL DIA. QUINA EMOCIÓ!! L’HEM POGUT OBSERVAR DE BEN A PROP. HEM VIST ON VIU, COM ÉS, COM ES DESPLAÇA I DE QUÈ S’ALIMENTA. LA COCÓ ÉS UNA TORTUGA D’AIGUA. A MÉS A MÉS APROFITANT QUE LA CLASSE DELS GATS I LES GATES TENIEN LA VISITA D’UNA VETERINÀRIA (LA DOCTORA D’ANIMALS) VAM APROFITAR I LI VAM PREPARAR UNA ENTREVISTA AMB MOLTÍSSIMES PREGUNTES SOBRE LA CURA I LA SALUT DE LES TORTUGUES. LA BET ENS LES VA RESPONDRE TOTES DETALLADAMENT I TAMBÉ ENS VA EXPLICAR QUE TENIR UNA MASCOTA NO ÉS COM TENIR UNA JOGUINA. ENS VA DONAR CONSELLS PER APRENDRE A RESPONSABILITZAR-NOS DE LES NOSTRES MASCOTES. ELLA VA VENIR ACOMPANYADA D'UNA GOSSA MOLT DÒCIL, LA LOLA I LA SEVA TORTUGA MAX, QUE NO VA SORTIR DE LA CLOSCA EN CAP MOMENT. ERA MOLT MÉS GROSSA QUE LA COCÓ, AI