Passa al contingut principal

ANEM A LA PANERA

L'anterior setmana vam anar d'excursió al Centre d'Art La Panera, un cop allí l'Helena i la Joana ens van ensenyar les diferents obres d'art que hi podem trobar, totes elles relacionades amb el Projecte d'escola "L'aigua és vida". 

Per finalitzar la sortida vam poder convertir-nos en artistes en l'espai mini panera, tot decorant les nostres pròpies banderoles que podeu trobar exposades al passadís de les nostres aules.

Feu un cop d'ull a les nostres sortides a la PANERA!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES CICLE INICIAL

Els nens i les nenes de Cicle Inicial hem anat a la casa de colònies de Tamarit. Hem fet activitats relacionades amb el món pirata i hem gaudit de la platja. Ens ho estem passant genial! A continuació teniu un recull de fotos ben boniques.

CLASSE DE LES TORTUGUES

A LA CLASSE DE LES TORTUGUES, EL DIVENDRES 20 DE GENER, VA COMENÇAR PLE DE SORPRESES. LA PRIMERA VA SER LA VISITA DE LA COCÓ, LA TORTUGA DE LA MARIA. TOT I QUE FEIA DIES QUE ESTAVA AMAGADA DINS LA CLOSCA, VA ESTAR LA MAR D’EIXERIDA DURANT TOT EL DIA. QUINA EMOCIÓ!! L’HEM POGUT OBSERVAR DE BEN A PROP. HEM VIST ON VIU, COM ÉS, COM ES DESPLAÇA I DE QUÈ S’ALIMENTA. LA COCÓ ÉS UNA TORTUGA D’AIGUA. A MÉS A MÉS APROFITANT QUE LA CLASSE DELS GATS I LES GATES TENIEN LA VISITA D’UNA VETERINÀRIA (LA DOCTORA D’ANIMALS) VAM APROFITAR I LI VAM PREPARAR UNA ENTREVISTA AMB MOLTÍSSIMES PREGUNTES SOBRE LA CURA I LA SALUT DE LES TORTUGUES. LA BET ENS LES VA RESPONDRE TOTES DETALLADAMENT I TAMBÉ ENS VA EXPLICAR QUE TENIR UNA MASCOTA NO ÉS COM TENIR UNA JOGUINA. ENS VA DONAR CONSELLS PER APRENDRE A RESPONSABILITZAR-NOS DE LES NOSTRES MASCOTES. ELLA VA VENIR ACOMPANYADA D'UNA GOSSA MOLT DÒCIL, LA LOLA I LA SEVA TORTUGA MAX, QUE NO VA SORTIR DE LA CLOSCA EN CAP MOMENT. ERA MOLT MÉS GROSSA QUE LA COCÓ, AI