Hola famílies!
Aquestes últimes setmanes d’escola, la nostra aula s’ha omplert de curiositat, descobertes i moltes ganes d’experimentar. Tot va començar amb una pregunta que va sorgir en conversa: Com es fa el paper? A partir d’aquí, vam començar un viatge ple d’activitats ben diverses i significatives!
Els infants van investigar a través de vídeos i llibres com es fabrica el paper i... ens vam posar mans a l’obra! A la classe vam fer paper reciclat de manera artesanal, un procés que els va encantar. Amb molt d’esforç i paciència, van preparar una petita mostra que han portat a casa perquè pugueu veure el resultat.
Però no ens vam quedar aquí! També ens va picar la curiositat per saber com són les marietes. Vam observar imatges i en vam parlar, i vam descobrir que són simètriques. Així que vam aprofitar per treballar la simetria dibuixant marietes en diferents suports: a la pantalla digital, a la pissarra i sobre paper. Una manera ben divertida d’observar, comparar i crear.
Finalment, alguns infants van preguntar com viuen les formigues. Això ens va portar a investigar i a reproduir el seu hàbitat a la classe. Amb plastilina i sorra, vam construir petits formiguers plens de galeries i cambres com les que tenen al subsol.
Tot plegat ha estat una experiència riquíssima i molt viva, que ens ha ajudat a continuar resolent el nostre teixit d’aula: aquell que es construeix entre les preguntes, les idees, les mans que creen i els ulls que observen amb atenció i il·lusió.AQUÍ TENIU UN PETIT RECULL D'AQUESTS DIES.
RUTH
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada